За нас

1
сеп 2007

Рекламна компания "Лукс Принт" ЕООД гр. Асеновград  е на пазара от 2007 година. През годините в които сме на българският рекламен пазар ние инвестирахме в цифровите и информационни технологии, машини за дигитален печат и довършителни дейности, печатащо-режещи плотери. Стараем се да отговаряме на изискванията на нашите клиенти посредством професионално реализирани проекти във възможно най- кратки срокове. Фундамента на "Лукс Принт" ЕООД се крепи на - коректността, качеството и сроковете за изпълнение. 

12
май 2010

Технологията при нас е съвкупност от методи и инструменти за постигане на желан резултат - начин за преобразуване на даденото в необходимо. Това включва последователността на операциите и процедурите които са тясно свързани с използваните средства, оборудване, инструменти и използваните материали.

7
март 2013

Ние първо заложихме на опитен и вдъхновен с идеи екип, способен да реши и предложи максимално най-доброто решение за индивидуалният проект зададен от Вас - нашите клиенти. Заложихме на световно известни и доказани марки в областта на печатната индустрия и довършителните процеси, благодарение на които успешно изготвяме проекта в реален продукт.

25
сеп 2016

Машинния парк на фирмата включва необходимите печатни и довършителни машини за изпълнение на Вашето очакване, свързано с качеството и бързото реализиране на проекта. Ние залагаме имиджа си като по-този начин гарантираме че ще отговорим на желанията и очакванията Ви за цени, срокове и качество.